Călător în Țara Călatei – S1E1 – episod pilot

Postat în Călător în Țara Călatei. 9/05/2018

Călător în Țara Călatei

Atunci când am pornit acest proiect nu ştiam ce urmează să ne aştepte. Eram conduşi doar de o dorință de nestăvilit pentru a cunoaşte Țara Călatei şi de a o aduce în fața voastră aşa cu am găsit-o noi, sau cum am aflat-o de la etnografi, istorici și bineînțeles de la localnici. De atunci, datorită încrederii voastre, am trecut de toate obstacolele și am evoluat în fiecare an.

Acum, proiectul nostru ajunge la o nouă etapă, pe care o considerăm firească, după toată munca depusă în acești ani și toate informațiile pe care le-am dobândit despre acest ținut. Așadar, pentru că noi credem că Țara Călatei merită mai mult și pentru că ne dorim să vă oferim un suvenir pentru susținerea voastră, anul acesta vom începe un proiect ambițios – Călător în Țara Călatei – un serial video despre acest minunat ținut etnografic. În fiecare episod, vă vom purta într-o călătorie în Țara Călatei, unde vom afla împreună istoria acestui ținut și a monumentelor istorice, ne vom bucura de peisajele pitorești, vom descoperi împreună tradițiile și obiceurile zonei și nu în ultimul rând vom gusta din bunătățile bucătăriei tradiționale transilvănene.

Vă invităm să urmăriți primul nostru episod pilot, unde vă vom dezvălui detalii despre un monument istoric prea puțin cunoscut.

Cei care doresc să ne sprijine în realizarea acestui proiect sunt invitați să ne scrie la apdtransilvania@gmail.com

 

©2018 APDT – Asociația pentru Promovarea și Dezvgoltarea Transilvaniei

www.taracalatei.ro